Ch-Center va ofera servere virtuale private (VPS) sub platforma de virtualizare profesionala OpenVZ avand ca hardware: servere de brand cu procesor Intel Xeon si servere de stocare configurate in RAID10, de asemenea toate serverele noastre beneficieaza de interfete RAID cu baterie de backup ( RAID Battery Backup ). Toate Serverele Virtuale Private (VPS) sunt fara administrare, insa acest lucru nu va impedica sa lucrati pe ele. Pentru administrarea lor exista un panou de control personalizat care va va ajuta sa il administrati in conditii foarte bune. Echipa noastra tanara si cu o experienta vasta in acest domeniu va poate ajuta sa alegeti pachetul dorit pentru nevoile dumneavoastra. Asistenta tehnica este gratuita.

Acest tip de pachet au harddisk-uri SSD si le puteti administra prin panoul de control SolusVM care va ofera posibilitatea sa reporniti, reinstala, monitoriza si administra server-ul virtual privat (VPS) printr-o platforma web usor de folosit. Solutia de administrare pe care o ofera OpenVZ este disponibila momentan doar pentru OS Linux. Activarea contului se face instant imediat dupla ce plata a fost confirmata. Panoul de Control ofera posibilitatea sa realizati manual backup la server printr-un simplu click. Momentan nu exista un plan automat pentru backup insa ne putem ocupa contra-cost de administrarea server-ului dumneavoastra. Toate serverele noastre sunt monitorizate in timp real permanent conform standardelor companiei noastre. In cazul in care doriti mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

Virtual Private Server KVM(VPS KVM) ofera marele avantaj fata de celelalte platforme virtualizate ca acesta aloca doar resurse disponibile fizic pe server. Resursele alocate sunt 100% garantate iar izolarea intre masinile virtuale este mult mai buna. Compania Ch-Center ofera ca si varianta de hardware pentru VPS KVM cele mai cunoscute branduri in redundanta in materie de networking. Toate VPS-urile nu sunt administrare, insa acest lucru nu impedica propietarul sa lucreze pe ele. Fiecare VPS are propriul lui panou de control customizat Breeze care va va ajuta sa administrati VPS-ul foarte usor. Intru un KVM VPS si un server dedicat nu sunt mari diferente, intru un shared hostin si un kvm vps exista foarte multi termeni de comparatie. Daca sunteti interesat de un plan de gazduire kvm vps trebuie sa stiti ca un plan kvm vps este un host shared, adica este pe n server care este impartit cu alti.

Cloud VPS, este de asemenea cunoscut ca si server virtual, este este un VPS care are hardware-ul independent, ceea ce il face mai putin predispus la esec si mai fiabil. Server-ul se poate misca cu usurinta printre servere psihice continuand sa rezolve taskurile date fara a simti o diferenta. Toate Serverele Cloud pe care compania noastra pe are sunt gazduite in datacenter-ul nostru din Romania / Europa. Utilizarea unui Server Cloud ofera multe avantaje. Resursele sunt utilizate in mod eficient, reducand astfel costurile in comparatie cu un server dedicat fizic iar redundanta este mai mare. Servere Cloud (virtuale) nu sunt legate de un singur server fizic, prin urmare, in cazul in care o masina fizică esueaza, serverul virtual poate fi transferat într-un alt (server fizic), in mod automat. Pentru clientii care nu au cunostinte de administrare, oferim suplimentar si servicii de management al serverului.

 

Powered by WHMCompleteSolution