Scurta descriere a serviciilor noastre: Servere dedicate, VPS / VDS, VPN, Webhosting

Scurta descriere a serviciilor noastre: Servere dedicate, VPS / VDS, VPN, Webhosting

CH-Center Hosting, VPS and Dedicated Servers
Servere Dedicate Daca sunteti in cautare de solutii performante de gazduire a serverelor dedicate, va puteti consulta cu specialistii echipei noastre care va stau la dispozitie 24/7, pentru a putea gasi impreuna solutia ideala de gazduire in functie de necesitatile dumneavoastra. Impreuna cu echipa de vanzari, vom cataloga toate nevoile dumneavoastra si va vom face recomandarile potrivite. Oferindu-va o gama variata de configurari personalizabile si suplimente pentru serverele dedicate, in timpul dezvoltarii afacerii dumneavoastra, noi va vom devenii cel mai important partener.
CH-Center Hosting, VPS and Dedicated Servers
Virtual Servers (VPS or VDS - KVM) Ch-Center va ofera servere virtuale private (VPS) sub platforma de virtualizare profesionala OpenVZ avand ca hardware: servere de brand cu procesor Intel Xeon si servere de stocare configurate in RAID10, de asemenea toate serverele noastre beneficieaza de interfete RAID cu baterie de backup ( RAID Battery Backup ). Toate Serverele Virtuale Private (VPS) sunt fara administrare, insa acest lucru nu va impedica sa lucrati pe ele.
CH-Center Hosting, VPS and Dedicated Servers
Webhosting Administrarea se face foarte ușor cu ajutorul Panoului de Control CPanel care vă oferă posibilitatea de a crea adrese de email, adauga domenii, subdomenii, creare baze de date, useri baze de date, alias-uri, administrare fișierele, administrare parea de dns-uri, verificare trafic site, realiza backup, ș.a.m.d. printr-un simplu click. Prin intermediul CPanel-ului si Softaculous Script Installer se pot instala printr-un click cele mai populare CMS-uri: PrestaShop, OpenCart, Drupal, WordPress, Joomla, Mangeto.
CH-Center Hosting, VPS and Dedicated Servers
Ai nevoie de mai multe ip-uri? Nici o problema. Putem aloca pentru serverele dedicate mai multe ip-uri ca pachet suplimentar
ipv4 /29 ipv4 /28 ipv4 /27 ipv4 /26 ipv4 /25 ipv4 /24 sau ipv4 /22.

Pentru serverele dedicate basic alocam ipv4 /30 cu posibilitatea de adaugare pana la ipv4 /28

Pentru serverele dedicate profesionale alocam ipv4 /29 cu posibilitatea de adaugare pana la ipv4 /22